Optimaal werkplezier met een flexibele werkplek & kantoorinrichting

Stoelen, (zit-sta-)tafels, kasten, scheidingswanden… het lijkt misschien zo eenvoudig om een keuze te maken. Maar foto’s vertellen u niet voldoende over de techniek, de vormgeving, de montage, de duurzaamheid en andere specifieke eisen waaraan uw product moet voldoen.

We bekijken graag uw persoonlijk werkomgeving. Zo kunnen we in onze advisering rekening houden met kenmerken die typerend zijn voor uw organisatie. Zoals aard van de werkzaamheden, wensen van medewerkers, behoefte aan efficiency, ergonomische eisen en richtlijnen van Arbodienst of bedrijfsarts en uiteraard passend binnen uw budget.

Steelpro zitstatafels

De juiste zitpositie

werplek instructies

Bij een optimale kijkafstand tussen de 30 en 75 cm en een kijkhoek van max 60 graden, ontziet u uw nek- en rugspieren en voorkomt u vermoeide ogen.

werkplek instructies

plaats uw documenten op hoogte met uw monitor en niet verder dan ’n A4tje, dan voorkomt u overmatig draaien en buigen van uw hoofd- en nekspieren.

werkplek instructies

uw ergonomische toetsenbord, muis, tekentableau en andere invoerapparaten, plaatst u het best in het blauwe gebied en u voorkomt overbelasting van uw polsen, armen en handen.

Beter werken met Betes kantooroplossingen

Gezonde & fitte medewerkers beginnen met ergonomische werkplekken

De in hoogte verstelbare bureaus voor een zit-sta werkplek worden steeds vaker als flex werkplekken gebruikt binnen het nieuwe werken. Een in hoogte verstelbaar werkstation is er in diverse uitvoeringen. Op het in hoogte verstelbare onderstel kunt u gewoon uw eigen bureaublad blijven gebruiken, zodat u binnen uw organisatie niet ineens alles hoeft te vervangen. Graag adviseren wij u bij het uitkiezen van een zit sta tafel.